Политика приватности

Овим документом Политике приватности уређују се начини на који Domino d.o.o., користи, одржава и објављује информације прикупљене од корисника (у даљем тексту, ’’Корисник’’) сајта www.inovaciona.rs или одредишних страна (Landing Pages) у нашем власништву (у даљем тексту ’’Веб сајт’’)

Које информације прикупљамо?

Личне информације

Domino d.o.o., прикупља личне, идентитикационе податке од Корисника на различите начине, укључујући Контакт форме, Њузлетер поља за пријаву, колачиће, а у вези са услугама, активностима, ресурсима и функцијама доступним на нашем Веб сајту.

Корисницима сајта се, уколико је то потребно, могу тражити име, презиме, емаил адреса, број телефона. Корисници могу посетити наш сајт и анонимно. Личне податке прикупљамо само и искључиво ако нам корисник нашег Веб сајта да пристанак на то и добровољно достави податке.

Корисници увек могу одбити да пруже своје личне податке, с тим да у том случају могу бити ускраћени за одређене функционалности, могућност извршавања одређених активности и акција на Веб сајту.

Информације не-личног порекла

Domino d.o.o., задржава право да прикупља идентификационе податке Корисника који су не-личног порекла, попут оних о претраживачу, типу рачунара и техничким информацијама о коришћењу средстава за прикључење нашем сајту, као што су оперативни систем рачунара и Интернет провајдер.

Зашто прикупљамо ове податке?

Личне податке Корисника сајта, Domino d.o.o. , прикупља и користи у сврхе побољшања својих услуга. Личне информације нам помажу да ефикасно и тачно одговоримо на захтеве упућене нашем корисничком сервису.

Анализе и унапређења Веб сајта

Прикупљени подаци могу бити искоришћени за шватање понашања Корисника или група Корисника на нашем Веб сајту или унутар е-маил маркетинг система, анализу и унапређење сервиса, дизајна, функционалности.

Персонализација искустава

Личне податке можемо искористити за персонализацију садржаја и осталих корисничких искустава на нашем Веб сајту, као што су предефинисане корисничке путање, странице сајта које се могу приказивати само повлашћеним корисницима, функционалности сајта и поруке.

Покретање промоција/информисање/истраживање

Личне податке Корисника користимо да обавестимо корисника о новом садржају на нашем Веб сајту, надоградњама, истраживањима, али само на тај начин да ове промоције испоручујемо оним Корисницима нашег Веб сајта који су претходно дали пристанак да приме информације о конкретној теми/групи тема.

Периодичне Е-маил маркетинг кампање

Личне податке Корисника користимо да периодично шаљемо обавештења, вести, едукативни материјал, као и обавештења клијентима агенције о променама у вршењу услуга, важним информацијама везаним за извршење услуга или одржавање, те изменама политика приватности. Сви Корисници регистровани у наш Е-маил маркетинг сервис, регистровани су путем Њузетер регистрационог поља, те добијају поруке само оног садржаја за који су дали пристанак да буде достављан, приликом регистрације на наш Њузлетер.

Дељење информација

Ради функционисања свих сервиса који се налазе у оквиру Домино д.о.о. , правног лица, стварања пословних односа и одржавања позитивних корисничких искустава, Domino d.o.o., информације дели са сервисима наведеним у листи испод. Сви ови сервиси су потпуно усклађени са ГДПР регулативама и пружају највиши ниво заштите личних информација Корисника сајта.

Гоогле гСуите

Личне информације (име, презиме, емаил адреса, број телефона) се могу наћи у оквиру нашег е-маил клијента (гМаил) и користе се ради пословне коресподенције.

МаилерЛите

МаилерЛите је сервис који користимо за достављање периодичних Е-маил маркетинг кампања. У оквиру овог сервиса се налазе лични подаци: име, презиме, ИП и емаил адреса.

Личне информације о корисницима регистрованим на Е-маил маркетинг сервис

Личне информације у се складиште у оквиру МаилерЛите сервиса све док Корисник не затражи њихово уклањање. У свакој емаил поруци овог типа налази се линк ка страници ка усклађивању података и захтеву за уклањање налога за листе.

Такође, након три месеца неактивности корисника, Domino d.o.o., ће упозорити регистрованог претплатника на неактивност и, уколико се претплатник не реактивира у року од 7 дана, потпуно ће уклонити све његове податке из система.

Личне информације о посетиоцима сајта који нису регистровани претплатници на Е-маил маркетинг сервис

У ову категорију спадају посетиоци сајта који само претражују садржај и они корисници који су послали упите путем контакт форме а нису регистровани претплатници на Е-маил маркетинг сервис или корисници услуга.

Лични подаци о Корисницима веб сајта који су послали упит, користећи контакт форму, чувају се до годину дана по пријему поруке, осим уколико се у међувремену не заснује пословни однос.

Лични подаци Корисника сајта (ИП) који само претражују веб сајт чувају се у складу са Декларацијом о колачићима.

Тренутком уласка на Веб сајт, Кориснику сајта се представљају услови употребе Веб сајта и Декларација о колачићима, у којој је појединачно наведена сврха употребе сваког колачића и његова рочност. Кориснику је дата могућност да сам управља колачићима за које жели да буду инсталирани у његов Бровсер (Софтвер који користи за сурфовање интернетом и Веб сајтом).

Како штитимо информације?

Домино д.о.о. усваја прикупљање, складиштење и обраду података као и сигурносне мере заштите од неовлашћеног приступа, промена, обелодавњивања или уништавања личних информација, корисничког имена, лозинке, трансакционих информација или података који се налазе на нашем Веб сајту.
Domino d.o.o. користи сигурну ССЛ везу за пренос личних података, са 256-битном енкрипцијом.

Сајт је усклађен са ГДПР регулативама и омогућава Корисницима Веб сајта приступ, преглед и уклањање личних података на захтев.

Горе наведени сервиси који се користе за пословање, а у којима се лични подаци складиште, потпуно су усклађени са ГДПР регулативама о заштити личних података и користе ПЦИ цомплиант сервисе са највећим степеном заштите.

Информисање у случају цурења података

У случају цурења података, Domino d.o.o., обавестиће у року од 24х сва лица чији подаци се могу наћи угроженим.

Права корисника Веб сајта

У складу са ГДПР регулативама, следећа права су обезбеђена Кориснику Веб сајта:
• Да буде детаљно упознат са подацима који се прибављају, начину прибављања и управљања подацима
• Да затражи своје личне податке на увид
• Да затражи да његови лични подаци буду избрисани из базе података и заборављени.
• Да се у сваком тренутку ођави са емаил листе на коју се претходно пријави путем Њузлетер регистрације

Промене у политикама приватности

Domino d.o.o. задржава дискреционо право да ажурира ове политике приватности у било које време. У том случају, Domino d.o.o. ће обавестити све кориснике веб сајта да су политике измењене и да је потребан нови пристанак за коришћење сајта. Свакако, препоручујемо корисницима сајта да овај документ самостално провере са времена на време и остану информисани о томе на који начин штитимо прикупљене личне податке.

Прихватање услова дефинисаних политиком приватности

Корисници сајта прхихватају услове коришћења у складу са овим политикама приватности. Уколико се не слажете са овим политикама, молимо Вас да не користите наш Веб сајт.

Контакт подаци

Уколико имате било каквих питања у вези са овом политиком приватности, изменема, достављањем или брисањем ваших података, можете нас контактирати:

Писмени контакт

Domino d.o.o.

Контакт емаил-ом: vesna.f@domino.rs

Контакт телефоном: 011 4143 704

Одговорна особа: Весна Фрас

ПРОГРАМ ПОДРШКЕ РАЗВОЈУ И ПРОМОЦИЈИ ЖЕНСКОГ ИНОВАЦИОНОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА ПОДРЖАЛИ:

Више информација на www.inovacije.gov.rs
ПРОГРАМ ПОДРШКЕ РАЗВОЈУ И ПРОМОЦИЈИ ЖЕНСКОГ ИНОВАЦИОНОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА ПОДРЖАЛИ:
Више информација на www.inovacije.gov.rs
facebookyoutubeinstagram